maandag 5 september 2016

Machtigingen en E-herkenning


Veel ondernemers laten hun RVO-zaken behartigen door een adviesorganisatie als de onze. In veel gevallen is er vóór 1 januari 2015 middels gebruikscode en wachtwoord een machtiging afgegeven richting deze adviesorganisatie, dit veelal voor enkele jaren. Voor hen was er tot op heden (nog) geen noodzaak om een E-herkenning aan te vragen ( E-herkenning = nieuwe inlogmethode)
Wij merken nu dat veel machtigingen uit het verleden met het verstrijken van de ‘einddatum’ beginnen te vervallen. Een nieuwe machtiging kan alleen aangemaakt worden wanneer de klant met een eigen E-herkenning inlogt.

Mocht u nog geen E-herkenning hebben, dan is het nu verstandig om deze toch aan te vragen. Hiervoor zijn verschillende aanbieders in de markt!
Wanneer u hierbij hulp nodig hebt, kunt u contact met ons opnemen.

Coen Knook: 06-13553970 en Arjan Zant: 06-83179441.

1 opmerking:

  1. Speciale lening aanbieding einde van het jaar: dayvilla.hayley@gmail.com
    Onze zorg is altijd tot uw dienst en zorgen voor uw tevredenheid en maken zeer gelukkig leven. Zo is de aanpak van de nieuwe plaatsen we al onze lening biedt tussen het bijzonder binnen het bereik van iedereen die krediet nodig hebben om een project op te starten of het oplossen van een financieel probleem zo blij om terug te keren in het nieuwe jaar. Verlenen wij elke vorm van lening van een € 10.000 tot € 25.500.00 meer dan 10 jaar. De rente is zeer betaalbaar en zeer winstgevend. Dus aarzel niet om ons te contacteren om onze voorwaarden te kennen en in staat zijn om snel een lening te krijgen voor ons bedrijf. E-mail: dayvilla.hayley@gmail.com

    Met is de duidelijkheid van de business!

    BeantwoordenVerwijderen