vrijdag 15 september 2017

Productierechten kopen of verkopen, Hoe doe je dat?

Of het nou om, Fosfaatrechten, Vervangende Verwerkingsovereenkomsten (VVO’s) of Betalingsrechten gaat, wij hebben jarenlange ervaring in het bemiddelen van o.a. deze productierechten. Door ons grote landelijke netwerk zijn wij in staat de meeste vraag en aanbod in te vullen. Op dit moment is de vraag naar Fosfaatrechten en VVO’s het meest actueel en kunnen wij direct voor u aan de slag!
Wanneer door onze bemiddeling een transactie tot stand is gekomen, wat gebeurd er dan?
Wij maken gebruik van duidelijke contracten die door juristen zijn getoetst en leggen daarin de gemaakte afspraken vast! Zowel koper als verkoper doen direct zaken met ons als bemiddelaar, waardoor de privacy van partijen is gewaarborgd. Vervolgens dient de koper binnen de afgesproken termijn het transactiebedrag te parkeren op onze Stichting Beheer derdengelden rekening. Wanneer dat is gebeurd, organiseren wij de volledige overdracht van de productierechten bij de daarvoor bedoelde instanties. Pas als de overdracht van productierechten werkelijk is geregeld en bevestigd, zullen wij de verkoper het transactiebedrag uitbetalen.

Op deze manier garanderen wij u een veilig, betrouwbaar en anonieme manier van zaken doen. Bovendien maakt u gebruik van ons uitgebreide netwerk, om zo het maximale uit uw bemiddeling transactie te halen!

Heeft u vraag of aanbod in Fosfaatrechten, LLB’s, VVO’s of Betalingsrechten, neem dan vrijblijvend contact met ons op!
Kijk op vraag en aanbod suiker of vraag en aanbod fosfaatrechten 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten