donderdag 23 mei 2019

Wijzigingen en voorafgaande controle in de Gecombineerde opgave


Voor 15 mei heeft u uw gecombineerde opgave ingeleverd bij RVO. Het kan natuurlijk zijn dat u na 15 mei nog tegen wijzigingen aanloopt in uw perceel gebruik. Kan dit nog gewijzigd worden?
Ja dat kan! U kunt wijzigingen in perceel gebruik, dus verandering van gewas, of toevoegen/verwijderen van percelen doorgeven tot en met 11 juni. Echter…. tot en met 31 mei heeft dit geen gevolgen  voor uw uitbetaling van betalingsrechten. Na 31 mei en tot en met 11 juni worden er kortingspercentages toegepast. Wilt u nog een wijziging doorgeven? Neem vooraf dan even contact op met ons om er zeker van te zijn dat dit nog zonder gevolgen is.
Wanneer u percelen heeft opgegeven en RVO constateert dat er een (gedeeltelijke) overlap is met een andere partij, dan heeft u daar bericht over gekregen van RVO. U dient de overlap te beoordelen en eventueel aan te passen. Dit kan tot uiterlijk 19 juni.
Wellicht ten overvloede, maar overdrachten van Betalingsrechten kunnen niet meer worden gedaan. Dit kon tot uiterlijk 15 mei 24:00.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten