zaterdag 6 februari 2021

Kennisvouchers en BAS-register

Ook in 2021 komen er weer enkele openstellingen waarbij agrariërs zogenaamde kennisvouchers bij RVO kunnen aanvragen ter waarde van € 1500,-. Hiermee kunnen zij een onafhankelijk adviseur inhuren die in het landelijke BAS-register staat. De kennisvoucher is inzetbaar op verschillende aandachtsgebieden die te maken hebben met bedrijfsontwikkeling en/of duurzame bedrijfsvoering. Ook wij  zijn inmiddels opgenomen binnen dit BAS-register. Op dit moment zijn wij geregistreerd voor de volgende aandachtsgebieden:

E1: Persoonlijke ontwikkeling van ondernemer en bedrijf. Bijvoorbeeld: u staat met uw bedrijf voor ingrijpende keuzes, welke richting gaat het bedijf op naar een duurzame 

E2: Horizontale samenwerking tussen bedrijven en sectoren: Denk hierbij bijvoorbeeld aan een langdurig samenwerkingsverband tussen een akkerbouwer en een veehouder.

A2: Gezonde bodem, water en teeltsystemen: Bijvoorbeeld om alle vraagstukken rondom uw bodem, waarbij we samen met u zoeken naar uitgangspunten voor een duurzame bodem.

De exacte invulling van het adviestraject vindt in overleg met u plaats (maatwerk). Dit dient echter wel binnen bovengenoemde aandachtsgebied te vallen.

De eerst volgende openstelling zal plaatsvinden in april / mei

Heeft u hier belangstelling voor, meld het dan tijdig bij ons aan!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten