zaterdag 6 februari 2021

Perceelsopgave 2021, begin tijdig!

 

Wij zijn voor onze klanten alweer volop begonnen met het registreren van de percelen 2021. Dit geeft voor ons een spreiding van de werkzaamheden tot 15 mei en de klant heeft er tijdens de voorjaarswerkzaamheden geen omkijken meer aan. Wanneer op uw bedrijf afgelopen najaar de BGT-check heeft plaatsgevonden, z dan zijn de uitkomsten daarvan zichtbaar in “mijn percelen”. Toch is het zaak deze goed te controleren waardoor u niet voor verassingen komt te staan.

De gecombineerde opgave zelf gaat dit jaar weer open vanaf 1 maart tot en met 15 mei.

Wanneer er betalingsrechten moeten worden overgedragen naar bijvoorbeeld een huurder van uw perceel, dan is deze overdracht ook al mogelijk. Let wel op dat de melding overdracht 52 dagen geldig is. Sluit met de huurder dan ook kort dat deze hem binnen de 52 dagen ter bevestiging ondertekend.

Bereken goed of u uitkomt met uw betalingsrechten. Houdt daarbij rekening met uw eigen percelen, gehuurde percelen en de  percelen die u verhuurd. Mocht u meer hectares hebben dan betalingsrechten of juist meer betalingsrechten dan de hectares? neem dan tijdig contact met ons op! zodat wij deze eventueel aan anderen kunnen koppelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten